За нас

Bania.eu е онлайн платформа, която предлага на своите потребители да се насладят на огромно разнообразие от продукти за баня и дори кухня. Ремонта на дома и последващото го обзавеждане са едни от най-важните моменти в живота. Bania.eu е създаден с цел да помогне създаването на един перфектен, стабилен, функционален и стилен дом.
В нашият онлайн каталог ще откриете огромно разнообразие от модели, размери и цветове продукти, които ще Ви дадат възможност да разперите крилете на Вашето въображение и да превърнете всяка мечта свързана с ремонта и обзавеждането на дома в реалност.
Мисията на Bania.eu е да Ви осигури най-висококачествените продукти и поради тази причина работим само и единствено с доказали се на пазара световни производители, чиято цел е да се усъвършенстват с всеки изминал ден.
В Bania.eu ще откриете най-качествените и достъпни основи за Вашият перфектен дом, а именно – плочки за баня, плочки за кухня и разбира се, вечният гранитогрес. Разнообразните форми, модели, размери и цветове на плочките и гранитогреса ни, ще Ви помогнат да положите стабилни и сигурни основи върху, които да изградите перфектният дом.
За да превърнете малката баня в едно функционално и стилно помещение се нуждаете освен от висококачествени материали, но и от перфектното обзавеждане.
В Bania.eu разполагате с възможността да избирате от различни модели мебели за баня, изработени от влаго и водоустойчиви материали като MDF и ПВЦ. Те ще Ви предоставят допълнително място за Вашите тоалетни принадлежност и ще придадат на банята усещане за уют и елегантност. Проточните бойлери, структурите за вграждане, ваните и душ кабините които ще откриете в онлайн каталога на Bania.eu ще са чудесен начин да превърнете банята в едно функционално и релаксиращо място. Съвременните смесители за баня и смесители за кухня са перфектната възможност да внесете допълнителна функционалност в кухнята и банята. А изящните и стилни визии на смесителите за баня и за кухня ще допринесат за перфектният вид на помещението. Разбира се, при обзавеждането на банята всичко трябва да е перфектно, дори и най-малките детайли. Поради тази причина в Bania.eu ще откриете огромно разнообразие от колекции аксесоари за баня, изработени от висококачествени материали. Те ще внесат усещане за завършеност и ще превърнат всяка баня в истинско произведение на изкуството. Доверете се на професионалистите от Bania.eu за създаването на идеалният и напълно съвършен дом, който ще Ви носи радост и удовлетвореност дълги години.